Success verhalen

Ik sport al menig jaartje met plezier bij FourtoGo. Toch was er na de vakantie bij mij wat ergenis ontstaan omdat er wat kilootjes bij waren gekomen. Toen heb ik besloten om naar Lester te gaan om te kijken of hij mij kon helpen om weer fit te worden.

Na een intake gesprek en wat metingen op het gebied van conditie, heb ik besloten om samen in 24 lesuren mijn conditie, kracht, houding en lenigheid te verbeteren. Ik heb 1 keer per week een lesuur waar we intensief bezig zijn. Elke week is het anders. De ene week ligt de nadruk op krachttrainen en de andere keer op conditie. Geen enkele les is hetzelfde, en je leert elke keer de fitness apparatuur op een andere manier te gebruiken. Ook kun je elke keer je trainingsschema aanpassen aan wat jezelf belangrijk vindt.

Lester geeft goede uitleg over de oefeningen en hoe je lichaam op een bepaalde oefening reageert. Ik vind dat erg prettig. Als je van sporten en uitdaging houdt, is dit een erg leuke manier!
Henriëtte
45 jaar
Ik sportte nooit, rookte veel en had veel stress. Hier moest verandering in komen. Ik ben in contact gekomen met Lester. De eerste keer personal training zal ik niet snel vergeten. Wat was dat confronterend. Beseffen dat je bij de minste inspanning al helemaal aan je tax zat. Lester verzekerde mij dat als ik door zou zetten hier echt verandering in kwam. Na al een paar weken merkte ik dat ik meer lucht had en het hoesten hield al vrij snel op. Alleen had ik het denk ik niet gered. Het maakt een enorm verschil als er iemand is die je kan stimuleren en motiveren. Lester heeft me fantastisch begeleidt en tot de dag van vadaag trainen we nog elke week. De lessen zijn afwisselend, uitdagend en helemaal afgestemd op mijn niveau. Ik kan het iedereen aanraden!

Danny
34 jaar
Ik zat in een voortraject om geslecteerd te worden voor het WK taekwondo. Ik moest hiervoor mijn conditie en zelfvertrouwen verbeteren. Ik kwam uiteindelijk bij Lester terecht. Ik ben toen kennis gaan maken en het voelde vanaf het begin al vertrouwd. Lester en ik hebben een schema opgesteld waarin de aandachtspunten stonden waaraan gewerkt moest worden. Ik trainde 1 keer per week. Dit waren 1 op 1 trainingen die leuk, zwaar maar ook uitdagend waren. Iedere training was anders, zodat er veel afwisseling was. Omdat deze trainingen mij zo goed bevielen, blijf ik nu trainen bij Fitness4all. Mijn conclusie is dat deze training veel effect gaven om mijn doelstelling te behalen en ik ging iedere keer met plezier naar de trainingen toe!
Romy
18 jaar


Ik ben altijd wel wat kilo's te zwaar geweest, maar het lukte me maar niet om deze kwijt te raken. Ik ging op zoek naar een sportschool en kwam uit bij Fitness4all. Na een gesprek met Lester over personal training was het voor mij duidelijk: dit is het einde van mijn overtollige kilo's. Ik kreeg van Lester elke week een voedingsschema waar dagelijks precies op stond wat ik mocht eten. Dit was voor mij een behoorlijke eye-opener. We kozen voor een wekelijks weeg- en meetmoment omdat dit mij juist motiveerde om resultaat te behalen. Door aan het voedingsschema te houden, wekelijks 1 op 1 training te hebben en daarnaast nog 2 a 3 x in de week zelf sporten begon ik de eerste kilo's te verliezen. Lester was voor mij de stok achter de deur die ik nodig had zowel tijdens de 1 op 1 training maar ook tijdens de andere lessen. De 1 op 1 trainingen waren pittig, uitdagend maar zeker te doen. Hij kon goed inschatten wat voor mij als persoon haalbaar was. Voor mij was dit dé manier om mijn overtollige kilo's kwijt te raken.
Claudia