lvpt

lvpt

Dit maakt ons anders

Bij LVPT train je resultaatgericht. Je werkt met 100% gemotiveerde trainers om jouw doelen te halen. Wij gaan dan ook niet voor een tijdelijke verandering, maar voor een langdurige duurzame verandering. Kortom blijvend resultaat. Bij LVPT bieden wij dan ook een intensief programma, waarin we niet alleen de focus leggen op training en voeding, maar ook op je leefpatroon. Op het moment dat het goed zit tussen de oren, ben je daadkrachtiger om de juiste focus te houden. Als jij de bereidheid hebt, om te doen wat nodig zonder excuses, helpen wij je afkomen met wat je niet meer wilt. Met 100% commitment is jouw doel, ons doel!

72+

Trainingschema's

10+

Wekelijkse klanten

20+

Work Session

100+

Tevreden klanten

Gaan we aan de slag?

.

STAP 1: Kennismaking

Graag maken we met je kennis in een persoonlijk gesprek. Wat is jouw verhaal? en wat motiveert je om met een personal trainer aan de slag te willen? Wie zijn wij en hoe kunnen wij jou van dienst zijn? In dit gesprek staan jouw wensen en behoeften centraal.

STAP 2: Goede voorbereiding

Afhankelijk van jouw doelstelling zal er bij aanvang een health check plaatsvinden. Deze check bestaat uit drie delen:

  • Een (sport)medische vragenlijst, met vragen zoals, heb je ooit een blessure gehad? )Of heb je momenteel nog een blessure waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • Een fit-test, meting van kracht en conditie zodat de trainer weet op welk niveau we gaan starten.
  • Een voedingsanalyse. Om samen vast te stellen welke voedingsbehoefte er gaat ontstaan bij de door jouw gestelde doelen. 

STAP 3: Training, coaching en begeleiding

Nu kunnen we samen een plan van aanpak maken en kunnen we starten!

Met gebruik van online tools, monitoren we je progressie. Zo kunnen we altijd bijsturen waar het nodig is. Je gaat onder begeleiding van een personal trainer sporten. 

STAP 4: Evaluatie en vervolg

Jouw programma zal minimaal 12 weken duren. In dit programma zit een evaluatie- en testmoment om, daar waar nodig, het programma aan te passen aan je situatie van dat moment.  Na deze 12 weken vindt er weer een evaluatie- en testmoment plaats. Samen bespreken we je vorderingen en wordt er bekeken welk vervolgtraject voor jou het beste is.

TEAMLEDEN

lvpt

LESTER

Voor mij is persoonlijke begeleiding
de factor voor resultaat en succes, daar ligt mijn passie. Van kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met sporten en heb ik 2004 van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Belangrijk is plezier hebben in hetgeen wat je doet, jezelf geen strenge restricties opleggen, maar wel de focus houden op je doel. Door balans te creëren in de juiste keuzes kun je dit verbeteren en behouden.

Vanuit een afgeronde sportopleiding, ben ik in de fitnessbranche terecht gekomen. Ik heb verschillende functies bekleed als instructeur, groepslesinstructeur en clubmanager.
Naast verschillende cursussen van voeding en lifestyle coaching ligt de passie in persoonlijke successen boeken met personal training.

' Don't limit your challenges, challenge your limits'

DAYNI

Ik ben al 10 jaar werkzaam in de sportsector. Voor elke klant is er een persoonlijke aanpak, geen enkel mens is hetzelfde. Tijdens de training leg ik de nadruk om de ademhaling, techniek en het vergroten van de mobiliteit. Dit zorgt ervoor dat je goed kennismaakt met je eigen lichaam en je makkelijker gaat bewegen. Geen enkele oefening wordt zomaar gedaan en je krijgt te horen waar de oefening voor is, hierdoor loop je na elke training met steeds meer kennis de deur uit!

Personal training is niet alleen fysiek trainen, maar ook mentaal coaching. Samen werken we naar je doelen binnen en buiten de sportschool. Ik geef advies over ademhaling, voeding, ontspanning en andere dingen die je buiten de trainingstijd kunt doen om een gezond lichaam en geest te krijgen.

Femke

Ik geef al ruim 22 jaar verschillende soorten groepslessen. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd voor: sport, fitness, dans, pilates, Lesmils Bodypump, Lesmills Bodybalance en Lesmills Bodyam.

Ik ben nu dus ook mijn kennis aan het verbreden op het gebied van personal training. Het 1 op 1 lessen geven vind ik echt een meerwaarde. Je bouwt een band op met iemand en het samen naar een doel toewerken vind ik een uitdaging. Het geeft mij voldoening! Het is fijn om iemand op die manier te kunnen helpen. Ook het geven van Pilates Personal Training en Bootycamp vind ik leuk om te doen. Ik hoop je gauw een keer te zien tijdens een van mijn trainingen!